Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Benzinkutak mosóval képes leírás - Autómosó.tlap.hu
részletek »

Benzinkutak mosóval - Autómosó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: automoso.tlap.hu » Benzinkutak mosóval
Keresés
Találatok száma - 4 db
Eni

Eni

Az Eni egy meghatározó integrált energetikai vállalat, amelynek célja, hogy növekedést érjen el az olaj- és gázkutatás, -kitermelés, -szállítás, -átalakítás és -értékesítés területén. A vállalat világszerte 79 országban folytat tevékenységet és mintegy 80 ezer főt foglalkoztat. Az Eni jelenleg gáz és ásványolaj-termékek kereskedelmével van jelen Magyarországon.

Mol

Mol

A Mol Magyarország hazánk gazdaságának meghatározó szereplője, 363 benzinkút üzemeltetése mellett tevékenysége az ellátási lánc összes elemére kiterjed. Élvezze a gondtalan vezetés örömét! Kártyáink segítségével nem csak üzemanyaggal, de ajándékokkal, kedvezményekkel is feltankolhat!

OMV

OMV

Az OMV mosóberendezések komplett rendszert alkotnak. Rendszereinket és berendezéseinket folyamatosan fejlesztjük, figyelembe véve a vásárlói igényeket és a technikai újdonságokat. Az OMV autómosóiban a korszerű technológia és a gondosan kiválasztott, kiváló minőségű vegyszerek párosulnak a szakmai hozzáértéssel, együttesen biztosítva a tökéletes tisztítási folyamatot. A hálózatunkban található mosó berendezésekkel történő rendszeres tisztítás és ápolás segít megőrizni járművének értékállóságát. Az OMV Top-Wash és a hozzá kapcsolódó szakértelem a tökéletes autóápolás minőségi garanciája. Nincs is szebb látvány egy autótulajdonos számára, mint mikor autója fényesen és tisztán csillog-villog. Az OMV eközben a környezet védelmére is gondol: legfejlettebb mosóberendezéseinket rendszeresen fejlesztjük. Így valósul meg az ember, a környezet és a technika harmóniája. Az OMV mosóberendezései alapos tisztítást és ápolást kínálnak gépjárműve (négykerekű kedvence) részére. A mosóprogramokat egységesen és optimálisan alakítottuk ki, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. Próbálja ki gépi mosónkat és autóját csillogóvá varázsoljuk!

Shell

Shell

A Shell jelenleg 67 töltőállomáson áll a vásárlók rendelkezésére gépi autómosóival. A nagyteljesítményű gépi gyorsmosók, úgynevezett mosóutcák (Budapesten pl.: Szilágyi Erzsébet fasor, Üllői út, Alkotás út, Érd), akár 35 autót is képesek tökéletesen lemosni egy óra alatt. A mosások hatékonyságát a Shell ingyenes előmosással igyekszik növelni. Egy mosóprogram már SMART pontokért is elérhető. A Shell a töltőállomásokon széles választékkal áll vásárlói rendelkezésére mind autóápolási, mind autófelszerelési termékekkel. A töltőállomásokon a teljesség igénye nélkül az alábbi autóápolási termékek kaphatók: o izzók o gyújtógyertyák o ablaktörlőlapátok o akkumulátorok o autószőnyegek o autóápolási termékek o adalékok o szélvédőmosó folyadékok o fagyállók o autóillatosítók o szezontermékek Minden amire egy autósnak szüksége lehet az autó napi használata során, az töltőállomásainkon megvásárolható!

Tuti menü