Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autómosó linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Autómosó képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: automoso.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 84 db
3in1 Autóscentrum

3in1 Autóscentrum

Autóscentrumunk 2008 óta működik a jelenlegi helyen és formában ahol kézi autómosó-autókozmetika-gumiszerviz-autós zerelés-gyorsszervizzel várjuk régi és leendő ügyfeleinket.Kedvezményes autóalkatrész illetve gumiabroncs eladási árak. Mindig megújuló akcióinkról érdeklődjön e-mail-ban vagy telefonon. Furgonok, kisebb tgk.-k fogadására is alkalmasak vagyunk 2,7 m magasságig. Cégeknek további flottakedvezmények. Törzsvendégeinknek bérletrendszer mely minden szolgáltatásunkból 10% kedvezményre jogosít.

A Tiszta Ügy

A Tiszta Ügy

Magasnyomású mosó, sterimob,gőzborotva...mindegy hogy hívja,mindegy ki gyártja nálunk megtalálja! Ipari tisztítástechnológiai gépek és eszközök forgalmazása,országos kiszállítással! Kültéri párásító rendszerek tervezése és kivitelezése a teraszhűtéstől az istállóhűtésig! Nagynyomású mosók,takarítógépek,porszívók,kéztisztít ók,vegyszerek,padlótisztítók széles választéka. Kérjen árajánlatot,lehet hogy olcsóbbak vagyunk mint gondolja! www.tisztaugy.hu 06-70-520-3817 makai@tisztaugy.hu

Acrux

Acrux

Épületgépészeti generál kivitelezés. Napkollektoros, napelemes rendszerek tervezése, kivitelezése. Szennyvíztisztító rendszerek kivitelezése. Benzin és olajleválasztók szerelése. Az Acrux 1992. márciusában alakult, mint épületgépészeti kivitelező vállalalat. Fő tevékenységeink társaságunk alakulásától a víz-, gáz-, fűtés szerelés, energetikai rendszerek tervezése, kivitelezése, üzemeltetése, karbantartása. Mindig nagy hangsúlyt fordítottunk a korszerű, legmodernebb technikák alkalmazására az iparágon belül. Ennek eredményeként társaságunk kibővítetette profilját a környezetbarát, megújuló energiaforrásokat felhasználó technológiák felé. Kínálunk napkollektoros rendszereket, hősziavattyúkat, az elektromos energia termelés terén japán Kyocera napelemeket. Ezen kívül fontosnak tartjuk környezetünk megóvása érdekében talán a legfontosabb feladatot vizeink tisztítását. Foglalkozunk , olajleválasztókkal, benzinfogókkal, szénhidrogén szeparátorokkal. Éttermi, konyhai alkalmazásokban zsírleválasztó, zsírfogó berendezéseket kínálunk. Telephelyünk Kecskemét Katontelepen a Platán utca 7. szám alatt található. Jelenleg 15 fő látja el a továbbiakban részletezett feladatokat.

Alsónémedi kamionmosó

Alsónémedi kamionmosó

Szolgáltatások: Minden fajta tehergépjármű külső mosása, illetve rakterek élelmiszeripari fertőtlenítése. Forróvizes alvázmosás aknából. Tehergépjárművek zsírozása. Olajcsere. (csak előre egyeztetett időpontban).

Astor Konzorcium Kft.

Astor Konzorcium Kft.

A mosás tartalmazza az alvázmosást is! Flottakedvezményt egyéni megállapodás szerint, valamint kedvezményes bérletet biztosítunk! Árainkról és szolgáltatásainkról a honlapunkon kaphat részletes tájékoztatást.

Auto Magic Hungary

Auto Magic Hungary

Az Auto Wax Társaság, Inc. (AWC) egy Dallas-i (Texas) központú, magántulajdonban lévő cég, mely az autóápolási piacot látja el nevével fémjelzett, prémium minőségű termékekkel immár 40 éve. A céget 1960 augusztusában Paul D. Miller és egy társa alapította. Autóápoló vegyszereket terjesztettek Texas szerte ügyfeleiknek, melyeket Paul a saját garázsában készített az '50-es évek közepétől. Paul Auto Magic®-je, a kárpittisztító volt első termékük. E két ember hihetetlen értékesítési ereje által elért siker a Dallas-i piacon lehetővé tette, hogy saját otthonukon kívüli piacokat is megcélozzanak. 1966 elején, viszonteladók Texasban, Oklahomában és további 5 államban elkezdték értékesíteni az új Auto Magic® márkával fémjelzett autóápolási termékeket a szakmai ügyfélkör számára. Apa és fia 1975-ben Paul fia, David Miller, beszállt a cégbe, miután befejezte tanulmányait a Déli Metodista Egyetemen. Ahogyan apja is, David is hordozta mindazokat a kivételes adottságokat és azt az éles üzleti érzéket, melyeket édesapja, és melyek lehetővé tették számára, hogy a cég élére lépjen és vezesse azt, megvalósítva az eladások gyors növekedését az 1970-es és '80-as évek elején.

Auto Mobil és Vegyi Kft.

Auto Mobil és Vegyi Kft.

AZ AM-RŐL Cégünk 1983 óta gyárt aerosolokat, folyadékokat, pasztákat az autóápolás / ipar / háztartás / irodatechnika / kozmetika felhasználási területeken. 1997 óta ISO minőségbiztosítási rendszert működtetünk. Néhány termékünk a kezdeti időkből. Célunk az am márka folyamatos építése, fejlesztése a jövőben is a professzionális felhasználók (szakemberek, szervizek) igényeinek megfelelően. A kereskedelmi forgalom számára termékeinket modern, egységes dizájnokkal, és az értékesítést segítő marketinganyagokkal kínáljuk. MIT AJÁNLUNK? Az am termékek hazai előállítású, magyar termékek. Kérjük azonban, hogy ne emiatt vásárolja őket, hanem kiváló minőségük, kedvező árszínvonaluk és egyedi, innovatív jellemzőik miatt. Termékeink kiváló minőségét az ellenőrzött, kiváló alapanyagok és a több, mint 20 éves gyártási tapasztalat garantálja. Számunkra a minőség elsődleges szempont, amire természetesen garanciát vállalunk. A kiváló minőség fenntartása a márkaépítés miatt is különösen fontos Számunkra. Az ISO minőségbiztosítási rendszer működtetése szintén ezt a célt szolgálja a teljes gyártási folyamat dokumentálásával, rendszerezésével. Hogyan tudunk a kiváló minőség mellé kedvező árszí

Autó-alkatrészek

Autó-alkatrészek

Szervizünkben a gépkocsik számára teljes körű szervizt biztosítunk. Garanciális és más munkákat korszerű berendezésekkel felszerelt több gépkocsi állásos műhelyükben végzik el munkatársaink. - Haszon- és gépjárművek szervizelése, karbantartása - Vizsgára felkészítés - Minden típusú személy- és kisteherautók alkatrészbeszerzése Profi csapat, garantált minőség, kulturált környezet. Erről szól a MOLTIM Kft. több éve tartó sikertörténete. Győződjön meg erről Ön is, és keressen fel minket műhelyünkben!

AUTOAPOLAS.COM

AUTOAPOLAS.COM

Vállalkozásunk autóápolási termékek importőre, nagykereskedője. Viszonteladóink az ország területén működnek. Autóápolás, polírpaszta, autósampon, kárpittisztító, nanotechnológia, vaxok, polírszivacsok, ápolószerek, illatosítók, sprayer, törlőkendők, por és vízszívók, nagynyomású mosó, kéztisztító paszta, autótisztítás, kamionmosás, habosító tartály, habos mosás, gyöngyviasz, műszerfalápoló, fényesítő, lökhárító ápoló, bevonatok, viaszos mosás, viaszos sampon, Ics Bison, Virtus, Tmb, Nettuno termékek Üdvözlettel: Tóth Viktor

Hirdetés
Autókozmetika - Frundi Kft

Autókozmetika - Frundi Kft

Frundi Kft. 20 éves múltra visszatekintő családi vállalkozás. Két telephelyen várja kedves Ügyfeleit. Óbudai telephellyel, melynek fő profilja a gumiabroncsok értékesítése, szerelése és javítása. Tatabányai telephelyünkön, ahol abroncs illetve felni szerelése és javítása mellett autómosás és autókozmetika is várja kedves Ügyfeleinket.

Autókozmetika Pécs

Autókozmetika Pécs

A műhelyben az alábbi szolgáltatásokat lehet igényelni: - külső mosás - belső takarítás - porszívózás - Kárpittisztítás/szárítással - Külső, belső, műanyagápolás - Felni tisztítás - bőrápolás, bőrtisztítás - polírozás - viaszbevonat készítése (waxolás) - matrica eltávolítás - karc, folt, kátrány, gyanta eltávolítás - Nyári/téli felni tisztítás - Műanyagfényszóró polírozás - Nano bevonatok készítése! /lakkra, üvegre/ - Klímatisztítás ! /fertőtlenítés, szagtalanítás/

Autómosó családbarát hotelben

Autómosó családbarát hotelben

A családbarát Kolping Hotel Bobó Verda Mosójában szeretettel várnak minden autó-gazdát, aki nem akarja hazavinni az út porát-sarát, és főként a hátsó üléseken összegyűjtögetett kenyérmorzsákat. Felkészültek a csoki-, rágó- és egyéb foltokra, a ropi- és chipsdarabokat pedig a legelképzelhetetlenebb helyen is megtalálják, gyerekülés tisztítást is vállalnak.

Autómosó kőbányán

Autómosó kőbányán

Autómosó cégünk gépjárművek - autó, teherautó, kamion - teljes körű külső-belső mosásával, tisztításával foglalkozik. Külső autómosás, belső autómosás, felnitisztítás, ápolás, gumiabroncs ápolás, motormosás, polírozás, kárpittisztítás. Korszerű autómosónkban professzionális anyagokkal, környezetbarát szemlélettel állunk a rendelkezésükre! Munkánk során szem előtt tartjuk az esztétikai értékek megóvását: munkatársaink a legnagyobb odafigyeléssel és alapossággal végzik munkájukat. Tevékenység: Külső autómosás, Belső autómosás, Kézi külső-belső mosás, Vegyszer, Viasz, Bogároldás, Felnitisztítás, ápolás, Gumiabroncs ápolás, Motormosás, Műanyag mosás, Műszerfal belső komplett Polírozás Lámpapolír K árpittisztítás

AutóNéró kozmetika

AutóNéró kozmetika

Az AutóNéró név immáron 19 éve egyenlő a minőséggel és megbízhatósággal, ezt szellemiséget és felhalmozott tapasztalatot szeretnénk az Ön rendelkezésére bocsátani az autókozmetika szakterületen is. Legyen szó akár külső vagy belső takarításról, polírozásról, munkatársaink az adott feladatot a lehető leg körültekintőbben végzik el, ügyelve az olyan apró ám de jelentős fontosságokra is, amelyek felett az autókozmetikai cégek többsége elsiklik.

Autószöv Gyöngyös Kft.

Autószöv Gyöngyös Kft.

Hivatalos Suzuki márkaszerviz és márkafüggetlen gépjármű javítás, műszaki vizsga, zöldkártya, eredetiségvizsgálat, autókozmetika, alkatrész és tartozék. Megbízható csapatunk, rövid határidővel vállalja, természetesen előjegyzés alapján, teljes körű, professzionális komplett autókozmetikát, mely egyszerűen újjá varázsolja gépkocsiját.

Blue Pearl Car

Blue Pearl Car

A Blue Pearl Car környezetbarát kézi autómosó és autókozmetika ötlete 2007-ben fogalmazódott meg bennem. Környezetbarát megoldást kerestem, mivel úgy gondolom a mai világban nem engedhetjük meg egy hagyományos kézi autómosó pazarló technikájának használatát, így a technológia kiválasztásánál a hatékonyság, energiatakarékosság és a legcsekélyebb környezetterhelés volt fő célom. A végleges eszközök kiválasztásáig és a Blue Pearl Car Kft. megszületéséig majd egy év telt el. A Blue Pearl Car környezetbarát autókozmetika névre, azért esett a választásom, mert a zöld szín mellett a kék a környezetbarátság színe, a gyöngy gyönyörű, fényes és vigyázni kell rá, pont úgy ahogy mi tesszük ügyfeleink autóival, és végül az autó szó, ami utal tevékenységünkre. Így a Blue Pearl Car, azaz Kék Gyöngy Autó egyesíti a környezetvédelmet, a szakértelmet és odafigyelést az Ön járművére, melyet a munkáink minősége igazol. A helyszínek kiválasztásánál fontos szempontom volt, hogy a bevásárlóközpontok előnyben részesítsék és támogassák a környezetbarát vállalkozást. -Azért bevásárlóközpontok, hiszen én magam sem szerettem várni addig, amíg autóm tisztítását valaki elvégezte, ezért amíg autód 'fürdik' add

Bos-Plus Kft

Bos-Plus Kft

A szolnoki székhelyű Bos-Plus Kft a rendszerváltást követően, 1991-ben alakult meg az állattenyésztési szektor egyik beszállítójaként. A környék állattartó telepeinek igényeit kielégítő családi vállalkozásként indult cég mára országos kiszállítást biztosító saját gépkocsiflottával és ehhez kapcsolódó raktárbázissal rendelkezik. Az alapítást követően Társaságunk tevékenysége 2002-ben vett újabb lendületet. Kialakítottuk az állathigiéniai és élelmiszeripar higiéniai üzletágainkat, melynek legfőbb beszállítója - Európa egyik vezető vegyipari óriása - az olasz Allegrini lett. Termékeink kiváló minőségét gyorsan felismerte a piac, melynek köszönhetően Társaságunk mára az állattenyésztési szektor vezető tisztító- és fertőtlenítőszer forgalmazójává vált. Évtizedes tapasztalataink alapján bevezettük a tökéletes higiénia programot. Az új filozófiánk egyet jelent Ügyfeleink részére: bármilyen higiéniai probléma is merüljön fel, Társaságunk célja, hogy kizárólag tökéletes megoldási csomaggal válaszoljunk. Ezt követő évek során üzleti kapcsolatunk és együttműködésünk az Allegrini társasággal tovább mélyült, melynek köszönhetően 2008-ben üzletágainkat tovább bővítettük az autóápolási és szem

Tuti menü